Salotos „Negresco“

Pagaminamos per 30 minučių Porcijos: 5 Šių salotų kilmė tiksliai nežinoma. Tačiau dauguma mano, kad jos taip pavadintos dėl to, kad pirmą kartą jos buvo paruoštos liukso klasės viešbutyje „Negresco“ Nicoje. Jų sudėtinės dalys išties nekasdienės. Kad...

Labai skanios karališkosios salotos

Siūlome jums išbandyti labai skanių salotų receptą. Įspėjame, jas bus sunku nustoti valgyti! Šios salotos – labai švelnios su citrusinių vaisių kvapu ir saikingu aštrumu. Visos sudedamosios dalys puikiai dera tarpusavyje ir būtinai nudžiugins visus...

Kaip skaniai pagaminti žiedinius kopūstus

Žiedinis kopūstas taip vadinamas dėl neįprastos gūžės, susidedančios iš baltų žiedynų. Gal jie nėra tokie populiarūs kaip baltagūžiai ar Pekino kopūstai, tačiau savo naudingomis savybėmis lenkia kitas kopūstų rūšis. Dietologai vienu balsu tvirtina...

Category - Receptai

20 variantų, kaip gražiai patiekti pjaustytą mėsą

Nesvarbu, kiek karštųjų patiekalų planuojama patiekti, ant šventinio stalo visada turi būti šaltųjų užkandžių. O ką labiausiai mėgsta svečiai? Žinoma, aromatingus pjaustytos mėsos gaminius, kuriais galima pagardinti...

5 produktai, kuriuose baltymų daugiau nei mėsoje

Pastaruoju metu baltymams (proteinui) skiriama daug dėmesio, ypač juo domisi žmonės, kurie neseniai atsisakė mėsos. Daugelį domina klausimas dėl augalinių baltymų visavertiškumo ir kiekio, kurį reikia suvartoti, norint...