Salotos „Negresco“

Pagaminamos per 30 minučių Porcijos: 5 Šių salotų kilmė tiksliai nežinoma. Tačiau dauguma mano, kad jos taip pavadintos dėl to, kad pirmą kartą jos buvo paruoštos liukso klasės viešbutyje „Negresco“ Nicoje. Jų sudėtinės dalys išties nekasdienės. Kad...

Labai skanios karališkosios salotos

Siūlome jums išbandyti labai skanių salotų receptą. Įspėjame, jas bus sunku nustoti valgyti! Šios salotos – labai švelnios su citrusinių vaisių kvapu ir saikingu aštrumu. Visos sudedamosios dalys puikiai dera tarpusavyje ir būtinai nudžiugins visus...

Orkaitėje kepta skumbrė folijoje

400-500 g skumbrės (1 žuvis) 1 pluoštelis krapų ir petražolių 1/4 citrinos Pipirai, druska Kaip iškepti skumbrę folijoje orkaitėje: Nuvalykite, nuplaukite žuvį, įdarui smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles, įberkite druskos ir pipirų...

Category - Receptai

Anties krūtinėlė su uogų padažu

Kažkodėl daugelis šeimininkių netiki savo jėgomis ir bijo prisiartinti prie antienos patiekalų. Manoma, kad tinkamai pagaminti anties krūtinėlę su rožine mėsa ir skrudinta traškia plutele – išrinktųjų dalia, bet...

Višta su abrikosais

Gaivių vaisių ir mėsos derinys yra gana specifinis, bet, nepaisant to, daugelis jį jau seniai pamėgo. Prancūziška mėsa, antis su obuoliais – šie ir daugelis kitų receptų užsitikrino vietą šeimininkių virtuvių knygose...

Meksikietiški ryžiai

Meksikietiški patiekalai, kuriuos gamina visame pasaulyje, dažniausiai yra turtingo skonio ir ryškios išvaizdos. Šis patiekalas – beveik tobulas: sultinga užkepta višta ir jos aromato prisigėrę ryžiai. Vienas didžiausių...