7 geriausios mišrainės kiekvienai dienai, kurias galite patiekti pietums

Patinka? Duok Like!

Štai 7 mišrainės, kurias galima pagaminti labai greitai ir lengvai ir kurias galite patiekti ir pietums ir vakarienei!

Dabar nereikės leisti virtuvėje pusės dienos – pakaks 10-ties minučių!

Reklama

1. Mišrainė su džiūvėsėliais.

Sudėtis:

  • 1 didelis šviežias agurkas;
  • 250 g virtos vištienos krūtinėlės;
  • 70–100 g kietojo sūrio;
  • 1 indelis kukurūzų;
  • džiūvėsėliai;
  • česnakai;
  • majonezas.

Viską sumaišykite ir mėgaukitės!

2. Vištienos ir ananasų mišrainė.

Sudėtis:

  • 200 g konservuotų ananasų;
  • 300 g smulkintos vištienos filė;
  • 200 g kietojo sūrio;
  • 100 g baltos duonos ar batono;
  • augalinis aliejus;
  • majonezas padažui;
  • vynuogės pagal skonį.

Viską sumaišykite ir mėgaukitės!

3. Itališka mišrainė su kumpiu, sūriu ir daržovėmis.

Sudėtis:

  • 300 g kumpio;
  • 2 pomidorai;
  • 2 saldžios paprikos;
  • 400 g makaronų „ragelių“;
  • 300 g konservuotų kukurūzų;
  • 200 g sūrio;
  • majonezas pagal skonį.

Išvirkite makaronus, viską sumaišykite ir mėgaukitės!

4. Mišrainė su kumpiu ir kiaušiniais.

Sudėtis:

  • 400-500 g rūkyto kumpio;
  • 1 saldžioji paprika;
  • 1 indelis (350 g) konservuotų kukurūzų;
  • 4 vištų kiaušiniai;
  • 1 agurkas;
  • nedidelis ryšulėlis šviežių krapų;
  • majonezas;
  • druska.

Paruoškite ingredientus, viską sumaišykite ir mėgaukitės!

5. Greitoji mišrainė su pupelėmis ir krabų lazdelėmis.

Sudėtis:

  • 200 g. raudonųjų pupelių savo sultyse;
  • 200 g krabų lazdelių;
  • 2-3 kiaušiniai;
  • grietinė;
  • druska;
  • pipirai;
  • žalumynai.

Viską sumaišykite ir mėgaukitės!

6. Korėjietiškų morkų mišrainė.

Sudėtis:

  • 300 g korėjietiškų morkų;
  • 100 g kietojo sūrio;
  • 200 g pievagrybių;
  • 300 g vištienos filė;
  • 2 svogūnai;
  • 4 kiaušiniai;
  • majonezas;
  • druska.

Viską sumaišykite ir mėgaukitės!

7. Mišrainė „Tbilisis“.

Sudėtis:

  • 260 g smulkintos mėsos (bet kokios);
  • 160 g saldžiųjų paprikų;
  • 120 g pomidorų;
  • 90 g svogūnų;
  • 6 valgomieji šaukštai konservuotų raudonųjų pupelių;
  • 60 g graikinių riešutų;
  • 30 ml citrinos sulčių;
  • 50 ml augalinio aliejaus;
  • 35 g kalendros;
  • 0.3 arbatiniai šaukšteliai „chmeli-suneli“;
  • 2 skiltelės česnako;
  • pipirai;
  • druska;
  • čili pipirai.

Viską sumaišykite ir mėgaukitės!

Skanaus!

Šaltinis

Reklama