Nuostabios obuolių rožytės

Patinka? Duok Like!

Pagaminti ne tik skaniai, bet ir gražiai atrodanti patiekalą gali tik profesionalai. Tačiau yra nemažai originalių receptų, kurių įgyvendinimui nereikia baigti specialių mokslų. Būtent tokiu receptu pasidalino italų tinklaraštininkė ir fotografė Manuela.

„Nebūtina būti profesionalų, kad pagamintum gražų ir skanų desertą, — sako Manuela. – Šios elegantiškos obuolių rožytės yra puikiausias to įrodymas“.

Reklama

Jums tereikia 2 obuolių (geriausiai raudonų), pusės citrinos sulčių, 3 valgomųjų šaukštų abrikosų uogienės, 2 valgomųjų šaukštų vandens, cinamono, cukraus pudros ir sluoksniuotos tešlos.

Tam, kad obuolių skiltelės būtų minkštesnės ir su jomis būtų paprasčiau dirbti, sudėkite jas į dubenį su vandeniu ir citrinos sultimis ir mikrobangų krosnelėje pašildykite jas apie 3 minutes. Taip pat, jeigu jūsų uogienė yra pernelyg tiršta, ja galima praskiesti vandeniu ir pašildyti mikrobangų krosnelėje.

Naudodami kočėlą šiek tiek palyginkite tešlą, stengdamiesi išlaikyti jos stačiakampę formą. Supjaustykite ją juostelėmis. Sutepkite uogiene.

Išdėliokite obuolius ir pabarstykite cinamonu.

Sudėkite juosteles ir suvyniokite jas kaip parodyta nuotraukose.

Įdėkite roželes į keksiukų formeles ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.

Apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus! Šis nuostabiai švelnus desertas nepaliks abejingų!

Šaltinis

Reklama