Nesiklosto gyvenimas? Vadinasi, pažeidžiate šiuos pagrindinius Visatos įstatymus


Egzistuoja 7 pagrindiniai įstatymai, kurių laikosi Visata. Jų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Žinojimas padės nedaryti klaidų, pasiekti harmonijos ir laimingai gyventi.

1. Tuštumos įstatymas

Jeigu jums reikia naujų batelių, išmeskite senus. Jeigu reikia naujų drabužių, pravalykite savo spintą. Turite savo valia atsisakyti stereotipų. Nauji dalykai ateina tik tada, kai atsikratote senų.

2. Cirkuliavimo įstatymas

Būkite pasirengę paleisti tai, ką valdote, kad gautumėte tai, ko trokštate.

3. Vaizduotės įstatymas

Iš pradžių klestėjimą turite išvysti savo vaizduotėje. Sukurkite savo tobulos dienos aprašymą ir niekam jo nerodykite, išskyrus tuos, kuo pasitikite. Laikykite šį aprašymą po ranka ir laisvalaikiu vis paskaitykite.

4. Kūrybingumo įstatymas

Žmogus gali pasiekti klestėjimo savo mąstymo energijos, intuicijos ir vaizduotės pagalba.

Advertisements

5. Atpildo ir gavimo įstatymas

Jeigu kažką atiduodate, tai grįžta jums dešimteriopai. Kai gaunate gėrybių, labai svarbu jomis dalintis su aplinkiniais. Jeigu turite kokią dovaną ir jos nenaudojate, įžeidžiate savo Dieviškąją esybę. Kad tinkamai vertintumėte savo gebėjimus, turite džiaugtis dovanomis ir dalintis jomis su kitais. Tai darydami pritraukiate dar daugiau gėrio į savo gyvenimą.

6. Dešimtinės įstatymas

Visata visada pasiims savo dešimtinę. Tai tiesiog palaikymo šaltinio dėkingumo įstatymas – atiduoti 10 procentų to, ką turite. Jūs niekada nežinote, kaip ta dešimtinė jums sugrįš. Pinigai – įprastas dalykas, bet dešimtinė gali sugrįžti kaip susitaikymas su kuo nors, naujų draugiškų santykių užmezgimas, pasveikimas ir kt.

7. Visko atleidimo įstatymas

Jeigu negalite atleisti žmonėms, negalite priimti ir savo turtų. Jeigu jūsų siela kupina neapykantos, meilė joje neras vietos. Jūs turite atsikratyti negatyvumo, kuris jus ėda ir neduoda ramybės. Būkite dėkingi!